E-nivo

Prihranite si čas in natančno izravnajte svojo prikolico ali avtodom z E-nivojem. Na svojem pametnem telefonu lahko takoj preverite, ali je vaše vozilo dovolj izravnano ali ne.

Če ste se do sedaj sprehajali po avtodomu ali prikolici, da bi ugotovili ali je v pravilnem nivoju ali ne, vam to sedaj ne bo več potrebno početi. Z E-nivojem boste hitro, enostavno in v trenutku izravnali prikolico ali avtodom.

Ko prispete na končno destinacijo, kjer boste kampirali je zelo pomembno, da prikolico ali avtodom pravilno izravnate. Le tako boste izboljšali vaše udobje pri spanju, zagotovili da voda v umivalniku pravilno odteče ter si hkrati olajšali samo postavitev tende.

Izravnava z E-nivojem je kot otrokova igra. S pametnim telefonom lahko hitro in natančno vidite, ali je vaš prikolica ali avtodom v pravilnem nivoju.

Več o aplikaciji:

Na svoj pametni telefon si namestite aplikacijo, izberite modul E- nivo in takoj lahko že preverite, ali je prikolica ali avtodom v pravilnem nivoju.
E-nivo je vgrajen v sistem E-povezava.
S kodo QR lahko senzor povežete z osebno aplikacijo. Za to ne potrebujete internetne povezave, saj deluje prek sprejemnika Bluetooth E-povezava.
E-nivo vam nenehno preverja, ali je vaša oprema za kampiranje pravilno izravnana. V primeru, da ni, boste na vaš pametni telefon prejeli opozorilo.

Posodobitve aplikacije vedno dobite brezplačno.

Pošlji povpraševanje